تهیه کتلت مرغ با سرخ کن رژیمی دونالکس یک وعده غذایی سالم و مقوی ، بسیار آبدار ، ترد و طلایی می باشد که بهتر است همراه با سالاد و سبزیجات و گاها با پاستا سرو شود. راز اصلی یک کتلت مرغ خوشمزه استفاده از سرخ کن بدون روغن و مرینت آن می باشد. مرینت می تواند اختیاری باشد و بسته به ذائقه شما تفاوت دارد. سرو پنیر پارمیسان یا کلم بروکلی رست شده، کنار کتلت مرغ می تواند طعم و مزه بی نظیری به وعده غذایی شما ببخشد.
مرینت : بهترین و راحت ترین مرینت برای این وعده غذایی دلپذیر سس ایتالیایی می باشد که به وفور در فروشگاهها به صورت آماده عرضه می شود.
مزه افزودنی : بهترین مزه افزودنی و مکمل کتلت مرغ پنیر پارمیسان است.
زمان پخت : این وعده غذایی تنها به 30 دقیقه زمان برای پخت در سرخ کن بدون روغن نیاز دارد.
مشخصه سلامتی : نیازی به سرخ کردن و افزودن روغن در این غذا وجود ندارد.
مواد مورد نیاز
یک سینه کامل مرغ بدون استخوان و بدون پوست که به صورت دو تکه چهار تکه به صورت طولی برش داده و آن را بکوبید.
ادویه : نمک ، پودر سیر ، ریحان و پونه کوهی به مقدار لازم
مرینت : یک چهارم پیمانه سس ایتالیایی
سایر مواد : یک عدد تخم مرغ ، نان خرد شده ، پنیر پارمیسان ، اسپری روغن زیتون
مراحل تهیه کتلت مرغ
• سینه مرغ را به صورت چهار برش طولی درآورده و روی تخته گوشت بگذارید.
• ابتدا یک سلفون روی برش های مرغ کشیده سپس آن را پانچ گوشت به آرامی و یکنواخت بکوبید تا ضخامت آن به 0.5 سانتیمتر برسد.
• در یک ظرف کم عمق مواد ادویه و مرینت را ترکیب کرده و برش های سینه مرغ را کامل در آن ها هم زده و اجازه دهید یک ساعت استراحت کنند. زمان مرینت هرچه بیشتر باشد نتایج بهتری به دست می آید.
• تخم مرغ را در ظرف کم عمق دیگری به خوبی هم بزنید.
• پنیر پارمیسان و خردههای نان را در یک بشقاب ترکیب کنید.
• برش های مرغ را از مرینت بیرون آورده و در تخم مرغ همزده بغلتانید سپس در ظرف خرده نان ها آن را چندین بار برگردانید تا پوشش آن ها یک دست شود.
• سرخ کن را از پیش گرم کنید.
• برش های مرغ را در سبد سرخ کن گذاشته و درون دستگاه قرار دهید تا به مدت 4 دقیقه زیر دمای 200 درجه سانتی گراد برشته شوند سپس آن ها را برگردانید و طرف دیگر را با اسپری روغن به میزان کمی چرب کرده و اجازه دهید 5 دقیقه با دماهای پایین تر از 200 درجه برشته شوند.
• بسته به ضخامت مرغ ، مدت زمان مرینت کردن و نوع گوشت، مرغ زمان ها ممکن است متفاوت باشد. بهتر است برای بار اول چندین بار کیفیت مرغ ها تست شود.